});

На СДСМ се уште му е криво ВМРО-ДПМНЕ за економската состојба во државата

Откако вчера се задолжи за 4 милиони евра повеќе од планираното, денеска од министерството за финансии без конкретен одговор зошто

Read more

Утре ново задолжување, фирмите алармираат дека банките ги „заробуваат“ парите

Владата продолжува да ги задолжува граѓаните, а фирмите се револтирани затоа што има помалку пари за нив. Веќе утре министерството

Read more

Економијата колабира, власта се задолжува – трендот веќе станува опасен

Задолжувањето постојано расте, а капиталните инвестиции недоволно се реализираат. Фирмите „кубурат“ со пари, а банките наместо да ги кредитираат, ги

Read more