});

Летаат казни во државната администрација, вработените алармираат дека немаат каде се пожалат

Ме казнија два пати во државната институција каде сум вработен и нема каде да се жалам, со ваква приказна во

Read more

Уважени жалбите на фирмите кои приговараа за тендерот на МЗ

Државната комисија за жалби по јавни набавки, ги уважи поплаките на сите три фирми што се жалеа поради спецификациите на

Read more

Денеска ќе се знае дали се уважени жалбите за тендерот за реагенси

Државната комисија за жалби по јавни набавки веќе одлучувала по трите поплаки за тендерот за набавка на реагенси на министерството

Read more