24.3 C
Скопје
18.06.2019
Почетна Тагови Ема Костоска

Таг: Ема Костоска

Необучени лица се грижат за девојката со Прадер-вили синдром!?

Состојбата на Ема Костоска, 20 годишното девојче од Скопје кое боледува од Прадер – Вили синдром, се влошува. Во Македонија нема Центар...

Ништо од најавуваниот центар за лица со „прадер – вили“ синдром

Ниту цигла нема ставено на долго најавуваниот центар за згрижување на луѓе со Прадер – Вили синдром, кој според последните најави дадени...

Алфа сторија – Ема заборавена од надлежните, нема протоколи за нејзината...

Постојано мисли на храна, а колку и да изеде повторно e гладна. Едноставно, нема контрола над овој нагон. Дваесетгодишната Ема боледува од...