});

Граѓаните стравуваат од кучињата скитници – градските власти се правдаат со наследен проблем

За 14 дена, 14 пријави од граѓани за напад од бездомно куче. Најавите за системско пешавање на проблемот останаа само

Read more

„Предели” – изложба на Љупчо Бојаров во Музејот на Град Скопје

Во Музејот на Град Скопје од 10 август е поставена самостојна изложба „Предели“ на ликовниот уметник Љупчо Бојаров. Посетителите ќе

Read more