});

АЛФА НА ТЕРЕН: Гласањето во општина Аеродром се одвива без нерегуларности

По доаѓањето на избирачкото место на гласачот најнапред му се проверуваат документите за лична идентификација, и тој се потпишува во

Read more

Дијаспората се регистрира за референдумот

Иако референдумската кампања не е официјално започната, пораките за бојкот  и за излегување на референдумското изјаснување се се почести. Интерент

Read more