15.7 C
Скопје
20.06.2019
Почетна Тагови власт

Таг: власт

Странските инвестиции во минус

Пад на странските инвестиции. Бројките покажуваат минусно салдо. Директните странски инвестиции за девет месеци годинава, според податоците на Народната банка, изнесуваат 315,5 милиони евра....