30 C
Скопје
18.08.2019
Почетна Тагови Валентина Костоска

Таг: Валентина Костоска

Алфа сторија – Ема заборавена од надлежните, нема протоколи за нејзината...

Постојано мисли на храна, а колку и да изеде повторно e гладна. Едноставно, нема контрола над овој нагон. Дваесетгодишната Ема боледува од...