});

Западни експерти: „Бојкотирам“ не е под контрола од политичка партија, индивидуалци делуваат по свое

Кампањата за бојкот на референдумот не е координирана од никого, зад неа не стои политичка партија, туку се работи за

Read more

Дијаспората се регистрира за референдумот

Иако референдумската кампања не е официјално започната, пораките за бојкот  и за излегување на референдумското изјаснување се се почести. Интерент

Read more

„Бојкотирам“ со контракампања на владините „факти за договорот“

„За“ и „против“ референдумот. Владата и движењето „Бојкотирам“ со свои факти за „преспанскиот“ договор. Според „владините“, договорот за решавање на

Read more

Политичарите се “лепат” на движењето #Бојкотирам

Дали триесетина организации предводени од лидерот на Единствена Македнија, Јанко Бачев се обидоа да го дискредитираатдвижењето #БОЈКОТИРАМ, кое на социјалните

Read more