});

Бебето напуштено од мајката, а оставено кај бабата во скопски Аеродром, заврши на Клиниката за детски болести

Мајка го напуштила своето бебе, откако го родила дома и го однела кај бабата. Мајката на родилката го пријавила случајот

Read more