Сведоштво: Животот во Шангај во ек на корона вирусот

Каков е животот во Шангај во екот на коронавирусот, сведочи за Алфа, Александра Икономова, наша државјанка која две години живее во Кина. Преживеавме тешки 2 месеци, како да бевме во војна. Меѓу луѓето имаше страв, паника за храна … раскажува Икономова.

 

 

Александра Овчарска

Advertisements