Сведоштво на Македонец во Украина: Се слушаа сирени и експлозии, останавме без леб

Како е во Украина за Алфа сведочи Македонец кој живее во близина на Киев.. Игор Ангелов е таму заедно со своето семејство..Со него разговараше Викторија Миткова.

Advertisements