Спасовски: Грижата за земјоделците продолжува

Техничкиот премиер и носител на листа на Коалицијата „Можеме“ во изборната единица 2 на својата фејсбук страница објави статус посветен на проектите кои изминатите три години беа направени за земјоделците.

 

„Грижата за земјоделците продолжува уште повеќе.

До 2024 година обезбедуваме целосно бесплатна 100% субвенционирана „зелена“ нафта за сите земјоделци и двојно повеќе пари за поврат на персоналниот данок за земјоделците.

Поддршката кон младите земјоделци, кон жените земјоделки продолжува.“

Грижата за земјоделците продолжува уште повеќе.До 2024 година обезбедуваме целосно бесплатна 100% субвенционирана…

Publiée par Oliver Spasovski sur Mardi 30 juin 2020

Advertisements

Поврзани вести