СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

20 Fuego смарт телевизори од страна на Фудбалската федерација на Македонија беа донирани низ Скопје и другите градови во Македонија, со цел секој да има можност да го гледа настапот на фудбалерите на ЕВРО шампионатот. Fuego телевизорите беа доставени таму каде што нема услови од технички причини, низ Скопје и другите градови во Република Македонија на повеќе болници, домови за деца, рехабилитациони центри, противпожарни единици, полициски станици.

Македонските фудбалери ја имаат нашата огромна поддршка и продолжуваме да ги бодриме за победа на следните натпревари!

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста