Собранието со полни раце работа – клучна одлука е дали власта ќе се согласи да се продолжи важноста на пасошите

Собранието со полни раце работа – клучна одлука е дали власта ќе се согласи да се продолжи важноста на пасошите

Толку од надежта. Граѓаните на Македонија остануваат во притвор. Пратениците од СДСМ и ДУИ гласаа против измените на законот што ги предложи ВМРО-ДПМНЕ со кои требаше да се продолжи рокот на пасошите, односно тие без кованицата „Северна„ да важат барем до крајот на годината.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста