Синдикатите се погласни да се повлече одлуката за поскапување на струјата

Не запира револтот граѓанските здруженија, но и од синдикатите за повлекување на одлуката за поскапување на струјата. Гласот го креваат сите, а сега прашање е дали Регулаторната комисија за енергентика ќе попушти и ќе ја стопира одлуката за поскапување.

Во вестите во 14:30, Борис Грујоски разговараше со синдикалецот Марјан Ристески, еве го разговорот.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста