Вечерва во „Што не е јасно?“: Дали здравствениот систем е пред колапс?

Болниците преполни, здравствените работници истрошени. Приучен персонал ротира напомош. Секој ден трицифрена бројка заразени, но и многу мртви. Дали здравствениот систем е пред колапс?

Доктор Ирина Сотирова Бухова и професор Никола Пановски вечерва во „Што не е јасно?“ во 21:10 часот на ТВ Алфа со Катерина Гетева.

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста