СЕ УШТЕ НЕМА КОНЕЧЕН ИСХОД ОД ИЗБОРИТЕ ВО САД

СЕ УШТЕ НЕМА КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО САД. КОИ СЕ ПОСЛЕДНИТЕ БРОЈКИ, НО И ПОРАКИ ОД ТРАМП И БАЈДЕН. НИКОЛА КРСТИЌ ОД ГЛАСОТ НА АМЕРИКА СЕ ЈАВУВА ЗА АЛФА СО ПОСЛЕДНИТЕ ИНФОРМАЦИИ ОД ВАШИНГТОН.