Сашо Димовски за Алфа: Јанева ја очекуваат до 12 години затвор

За вчерашното апсење на Катица Јанева, гостин во вестите 22 часот вчера на Алфа телевизија беше новинарот Сашо Димовски. Тој во гостувањето говореше за можниот заменик на Катица Јанева, кои се причините што толку време се чекаше таа да биде приведена. Доколку се докаже дека шефицата на СЈО е виновна, според Димовски ќе добие 12 години затвор.

Со него разговараше Мери Ѓорѓиевска

Целиот разговор во видеото: