Сајкоски: Секој твој потпис ќе биде за вистински попис

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓоргија Сајкоски, на социјалните мрежи објави статус со повик за потпис против Законот за попис.

„Почитувани граѓани на Македонија, во сабота, 20 февруари на сите плоштади во нашата држава од 12-15 часот ќе започне граѓанската иницијатива за собирање на потписи за да се поништи Законот за попис. Затоа дојде време да се слушне вашиот глас за Законот за попис.Одважете се и потпишете се! Секој твој потпис ќе биде за ВИСТИНСКИ ПОПИС.“ – напиша Сајкоски

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста