РЕНОВА СО ЧЕТВРТО ЗАСИЛУВАЊЕ ЗА ПРОЛЕТНИОТ ДЕЛ ОД ФУДБАЛСКИОТ ШАМПИОНАТ

Пласманот на опасното деветто место во нашата Прва фудбалска лига во есенскиот дел ги принудува во екипата на Ренова во пресрет на подготовките за пролатната полуетапа да се засилува осетно. Така во Тетово деновиве се донесени Колумбиецот Мена Перез, Алими од Шкендија, Ислами од Дрита,а  од денеска и Словеенцот Гајиќ кој треба да биде поддршка а средниот ред.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста