Раскинаа пејачката Александра Младеновиќ и синот на Шабан, Михајло Шаулиќ

Раскинаа пејачката Александра Младеновиќ и синот на Шабан, Михајло Шаулиќ. Како што се дознава, Александра се посветила на работните обврски, токму како и Михајло. Нивните пријатели веруваат дека станува збор за криза и дека парот ќе се смири.

Пејачката и Михајло ставија точка на врската која траеше неколку месеци и го прекинаа секој контакт.

За романсата на пејачката Александра Младеновиќ и синот на покојниот крал на народната музика, Шабан Шаулиќ, Михајло, јавноста дозна кога тој се појавил на нејзиниот роденден во јуни годинава. И додека нивната врска стана јавна, тие веќе раскинаа.

Advertisements

Поврзани вести