ПСЖ РАЗМИСЛУВА ДА ГО РАСКИНЕ ДОГОВОР СО СЕРХИО РАМОС

Како пропадна и новиот обид во скоро време Серхио Рамос да биде ставен во погон, затоа што одново не тренира со екипата заради повреда, во ПСЖ размислуваат за раскин на договорот со халфот. Ла Парисиен пишува дека Светците би загубиле многу и би признале дека направиле грешка со ангажирање на возрасен, па и повреден во тој миг фудбалер, но веќе не можат да го чекаат дебито на Рамос.

Advertisements