Првото телевизиско гостување на новиот директор на Лајка, Војислав Димитровски

Во денешното издание на емисијата „Добро утро, секое утро“ гостин беше новиот директор на Лајка, Војислав Димитровски.

Погледнете дел од емисијата, подолу во видеото.
Гледајте не, секој работен ден.

Advertisements