ПРОТИВ РОМАНИЈА В ЧЕТВРТОК (20.45) ВО БУКУРЕШТ ЌЕ БИДЕМЕ БЕЗ АРИЈАН АДЕМИ

Заедно и тоа од вчера е и нашата млада фудбалска селекција која се собра во Анталија каде се одвиваат куси подготовки, а потоа ќе следат и три средби. Всушност станува збор за настап на турнир на кој од среда ќе имаме соочувања со Казахстан, Словачка и Бугарија. Селекторот Благоја Милевски создава нова генерација со која од есен ќе започне нов циклус квалификации за Европско првенство, па од турскиот брег порача дека ова е главниот филтер за оформување на физиономијата на новиот тим.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста