Професорката Гордана Сиљановска Давкова вечерва гостинка во „Што не е јасно?“, гледајте на Алфа во 22:30 со Искра Коровешовска

Зошто на овие избори излегоа 16 отсто помалку граѓани од претходните парламентарни избори? Беа ли фер и демократски изборите? ВМРО-ДПМНЕ победник или губитник?

Вечерва во „Што не е јасно?“ професорката и иден пратеник Гордана Сиљановска Давкова. Во 22.30 со Искра Коровешовска на Алфа.

Зошто на овие избори излегоа 16 отсто помалку граѓани од претходните парламентарни избори? Беа ли фер и демократски…

Posted by Alfa Televizija on Thursday, July 23, 2020

Advertisements