Прочитајте кои делови од Скопје утре ќе бидат без струја

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 22.07.2020 година ( среда ), без електрична енергија ќе останат:

-од 08:00 до 12:30 часот, ул. Костадин Кирков.  ( Општина Центар )

-од 08:30 до 14:00 часот, улици ул. 50 Дивизија бр. 22. ( Општина Центар )

-од 09:00 до 11:30 часот, ул. Гиго Михајлоски бр. 6 и  ул. Даскал Камче бр. 1. ( Општина Карпош )

-од 09:00 до 13:00 часот, дел од с. Арнакија, ( Општина Сарај ) и ул. Серска бр. 18 и ул. Востаничка бр. 31 и 44. ( Општина Кисела Вода )

-од 12:00 до 15:00 часот, ул. Петар Поп Арсов. ( Општина Центар )

-од 12:30 до 15:00 часот, дел од ул. Јуриј Гагарин од бр. 100 до бр. 172, дел од ул.Струшка од бр. 1 до бр. 25  и Дел од ул. Козле од бр. 130 до бр. 170.  ( Општина Карпош )

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста