Приведени тројца разбојници за разбојништво и кражби во Скопје

На 01.10.2020 полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Карпош при СВР Скопје приведоа три лица кои извршиле раззбојништво и тешки кражби на територијата на главниот град. Приведени се А.М. (22) и двајца малолетници, а расчистени и документирани се шест кривични дела: едно разбојништво и пет тешки кражби на дрзок начин. Против лицата ќе бидат поднесени соодветни пријави.

https://www.facebook.com/mvr.gov.mk/posts/2792382487757848?xts[0]=68.ARC4No1GMNhZfOeDswR5jPYuHkPbahZRFwOnmPSaXMlZh7ZY06-psYtNBa_Gh3E3ajIRLfb-BkaelS7CNp1HyCqmqaJTayZZuWsMVA5eNpCuakHSApUY6vz53c87HD-G1vBxxCpij4ZnQjZGcXFe_F_PPDNqOAJTHOrXM_6EHKMr5s4kzTd3QglxrYwQcYEyRGJrboGQ9oTxp9Ku4rkhyRvStUzrV0kFnjHqaugUTn_-Doj-omcrPB7zOL2FJ6lnuXqF47gOFGYrsHJVgtxejdZC1_oZNZ_tb-TmQ-YVGg23bn0BjdAQAJNBwwAeQHjbNmXaNXBoNISxwUjOpBz4KT78&tn=-R
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста