Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во Пржино

Поради водоводен приклучок ф-80мм на ул.„Стрмашево“ бр.5, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.„Стрмашево“ и ул.„Пржино“.

Прекинот ќе започе од 8:45, а ќе трае до завршување на работните активности .

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста