Прекин на сообраќајот на патот Кичево-Охрид

АМСМ информира дека денеска (понеделник) на патниот правец Кичево – Охрид, поточно кај с.Врбјани, после планинскиот премин Пресека, поради работи на пат (минирање) во период помеѓу 12:00 и 15:00 часот сообраќајот ќе биде во прекин 10 – 15 минути.

Поврзани вести