Празничното издание на “Везилка” ќе нѐ однесе во славното Крушево

Оваа недела “Везилка” нѐ носи во највисокиот град на Балканот, славното Крушево. Онаму каде историјата е сѐ уште жива, каде сѐ уште се почитуваат најпосебните обичаи и традиции.

Токму ден пред Илинден, погледнете го најновото издание на “Везилка” во недела во 12 часот.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста