Повеќе скопски општини утре без cтрујa

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за ден 19.06.2020 год. (петок) се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

– Bо периодот од 10:00 до 13:00 часот корисниците од ул. „Букурешка“ бр. 49 и дел од корисниците на ул. „Букурешка “. (Општина Карпош)

– Bо периодот од 08:15 до 15:45 часот корисниците од ИЛИНДЕН: од Ул. „34“ бб „Илинден“ односно фирмите „Југоекспорт стил“, „Сатра“, „Фарма Прима“, „Ники Инвест,“ „Махиндра Македонија“ и „МАН Импортер Македонија“. (Општина Илинден)

– Bо периодот од 09:00 до 15:00 часот корисниците од с. Бардовци дел од ул. „2“ (Општина Карпош),

– Bо периодот од 09:00 до 11:30 часот корисниците од с. Глуво. (Општина Чучер Сандево)

Advertisements

Поврзани вести