Повеќе улици во Карпош утре ќе останат без вода

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на 03.06.2021 (четврток), поради промена на затворач со димензија ф-80 мм., на ул. Милан Марковиќ 18, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул. Милан Марковиќ , Копачка,  Крчин,  Стогово, Стрезова и дел од Леринска.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите. 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста