Повеќе скопски населби утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 06.07.2021 година (вторник) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 07.30 до 15.00 часот, корисниците од улиците 163, 164 и 165 во населба Крњево, како и корисниците од ул. Хусеин Бајрам. (општина Центар)

-во периодот од 09.00 до 13.00 часот,  дел од корисниците од ул. Божидар Рајковиќ, корисниците од ул. Мите Богоевски – подулица 1 од бр.1 до бр.10. (општина Аеродром), корисниците од ул. Палмиро Тољати и објектите на Велково Меанче, Гостилница Јато и Сервис Колевски. (општина Гази Баба)

-во периодот од 09.45 до 14.30 часот, дел од корисниците од село Орман. (општина Ѓорче Петров)

-во периодот од 12.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Македонско Косовска Бригада – улица 44 , како и дел од корисниците од ул. Гвадалахара. (општина Шуто Оризари)

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста