Повеќе делови од Кисела Вода утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 24.08.2021 година ( вторник ), без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 08:30 до 11:00 часот, корисниците на дел од ул.Томе Арсовски. ( општина Кисела Вода);
• во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците на ул. Јани Лукровски згр. бр.5 (општина Гази Баба )
• во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од нас. Стопански двор – Блага вода (општина Ѓорче Петров ), како и дел од ул.Георги Димитров, дел од ул. Локов, дел од ул. Козјак, дел од ул. Народни Херои, дел од ул. Димо Хаџидимов, дел од ул. Георги Димитров ( општина Кисела Вода )
• во периодот од 08:00 до 09:00 часот, корисниците на дел од ул. Востаничка, дел од ул. Виктор Иванович Григорович, ул. Кара Трифун, дел од ул. Рилски Конгрес ( општина Кисела Вода )
• во периодот од 13:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од ул. Рилски Конгрес, дел од ул. Востаничка, ул. Кара Трифун, дел од ул. Виктор Иванович Григорович ( општина Кисела Вода )

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста