Поранешното момче на Цеца преживеа инфаркт

Една од најголемите љубови на Цеца, тогаш Величковиќ преживеа инфаркт. Тоа е поранешниот фудбалер Владан Лукиќ. На Владан му се слошило додека играл фудбал во балон и бил праткично мртов неколку минути но успеале да го повратат и да му вградат стент.

Владан и Цеца се забавуваа на почетокот на деведесетите години и биле многу вљубени. Патиштата по неколку години ги разделиле но сега се добри пријатели. Цеца и пееше на свадата на ќерката на Владан, а пак тој со сопругата  беше на свадбата на Вељко и Богдана.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста