Погледнете го најголемиот портрет на Новак Ѓоковиќ било кога направен

На еден од тениските терени во Белград беше направен најголемиот портерт на Новак Ѓоковиќ.  Уличниот артист и архитект Андреј Јосифовски го направи портретот на Ноле кој е долг дури 24 метри, широк 11 метри, вкупно 264 метри квадратни површина.

Погледнете го видеото на кое е прикажано како се правше портретот на Ноле.

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста