Подигнување на субвенциите за тутунот по азбучен ред за да не се прави гужва во банките

Почна испалта на субвенциите за тутунот за 2019-та година. Сите тутунопроизводители парите ќе ги добијат на своите сметки.

Поради вонредната состојба, а да не се создаваат гужви во банките, оние што немаат картички од вторник до петок ќе може да ги подигнат парите во банка, по распоред, според азбучен ред на презимињата.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста