Почина Сашо Михајловски

One yellow candle flame burning in darkness on black background with copy space for text.

Доцна синоќа на 50 годишна возраст, ненадејно почина Сашо Михајловски, вработен во телевизија АЛФА.

Сашо долги години беше вработен во АЛФА, уште од нејзиното формирање, а беше претседател на синдикалната организација.

Со ненадејната смрт на Сашо телевизијата не изгуби само работник, туку голем другар, колега, пријател, соборец…

Искрено сочувство од колегите до семејството и неговите блиски.

Погребот е во среда во 11 часот на градските гробишта Бутел во Скопје.