Почина Атанас Ковачевски

Почина Атанас Ковачевски, портпарол на ЕВН и поранешен новинар и презентер.

Негови колеги и пријатели се простуваат од него на социјалните мрежи.

Ковачевски почина на 50-годишна возраст.

Неговата кариера како новинар ја градеше во Канал 5 и во МРТВ, а во последните години како портпарол на ЕВН.

 

Advertisements