ПЛЕЈОТ НА ТОРОНТО – ФРЕД ВАНФЛИТ МОЖЕ ДА ДОБИЕ 80 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОД ЊУЈОРК

Стартниот плеј на Торонто Фред Ванфлит може да се пресели во Њујорк и за тоа да добие 80 милиони долари за 4 години. Извонредниот шутер кој имаше видна ролја кога Репторси минатата година за прв пат за освоија НБА титулата важи за еден од најпосакуваните слободни агенти меѓу двете сезони. Ванфлит, секако, може и да остане во Канада особено што таму има постава за плеј оф, за разлика од Никси каде што допрва треба да се гради тимот.

Поврзани вести