Петрушевски од Куманово: Не дозволуваме приватизација на државата од Заеви

Не дозволуваме приватизација на државата од Заеви, порача Бране Петрушевски од протестот организиран од ВМРО-ДПМНЕ во Куманово.

„Не дозволуваме испумпување на државни и европски пари во џебовите на властодршците!

Ќе се бориме против прогонот и драконските законски казни нарачани од власта!

ВМРО е на улица“, порача тој.

https://www.facebook.com/watch/?v=4074860392528340&t=0
Advertisements

Поврзани вести