Пациентка што прележа Ковид 19 за Алфа: 12 дена имав температура, роднини и соседи ми носеа храна

47-годишна пациентка која живее и работи во Скопје за Алфа раскажува како се избори со Корона вирусот. 12 дена имав температура, роднините и соседите ми носеа храна вели таа за Алфа. за неа Ковид 19 е минато или барем додека не покаже тестот дека е негативна. Една оптимистична приказна во следното видео…

 

 

 

Катерина Гетева

Advertisements