Отворено на Алфа: Северотопија: „Обединувачот“ Пендаровски, одмарашот Заев и дежа ву „метла“

Цветин Чилиманов- Новинар
Воислав Зафировски- колумнист

Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18