Отворено на Алфа: Северопатија-„Блескавиот“ Заев ја плаши ЕУ со пад на „Бездатумската“ Влада?

Гости: Ристо Никовски- Амбасадор и Димитар Димовски- член на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18