Отворено на Алфа: Ќе не европеизира ли пазарењето за тоа чиј е Гоце Делчев?

Гости: Страшко Стојановски: – „Интегра“ Македонска конзервативна партија Виктор Канзуров- Новинар

Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18