Отворена програма на Алфа на крајот од гласањето на парламентарните избори, во среда со почеток во 21 часот

 

 

Избори 2020

Отворена програма на Алфа на крајот од гласањето, среда во 21 часот.

Posted by Alfa Televizija on Tuesday, July 14, 2020

Advertisements