Откажани аранжмани за 8-ми март

РЕЧИСИ СИТЕ АРАНЖМАНИ НА ТУРИСТИЧКИТЕ АГЕНЦИИ, ЗА ДЕНОТ НА ЖАНАТА, НЕ СЕ РЕАЛИЗИРАА.. И ПОКРАЈ ГОЛЕМАТА ПОБАРУВАЧКА, РЕСТРИКТИВНИТЕ МЕРКИ, ШТО ГИ ВОВЕДОА ЗЕМЈИТЕ ОД СОСЕДСТВОТО И ЕВРОПА, ГИ ПРЕДОМИСЛИЈА МАКЕДОНСКИТЕ ЖЕНИ, ДА ОТПАТУВААТ ЗА ПРАЗНИКОТ..

ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ РАЗГОВОРОТ СО АНГЕЛ ИВАНОВ – ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА „BALKAN FUN“.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста