Од петок во сообраќај се вклучуваат сезонските линии 58 и 69

Од ЈСП известуваат дека од петок во сообраќај се вклучуваат сезонски линии 58 и 69

 

📣ОД ПЕТОК ВО СООБРАЌАЈ СЕ ВКЛУЧУВААТ СЕЗОНСКИТЕ ЛИНИИ 58 и 69🚌Почитувани корисници на јавниот превоз,Ве информираме…

Publiée par JSP Skopje (ЈСП Скопје) sur Mercredi 17 juin 2020

Advertisements