„Од денес и кексито и млекото ќе ти преседнат“, му врати Мицкоски за заканите на Ахмети

„Од денес и кексито и млекото ќе ти преседнат“, му врати Мицкоски за заканите на Ахмети

Вчера во Аеродром и Гази Баба ја повикав албанската опозиција на обединување против оваа власт и изразив јавна намера дека веднаш по изборите, уште првиот ден ќе остварам контакт со нив за заедничка соработка која ќе се темели на принципи околу кои ќе се обединиме.
Уште истиот ден се јави Али Ахмети, нервозно одговарајќи, прозивајќи ме со навреди и доза на закани, но треба да знае дека неговите закани не само што не ме заплашуваат, туку и добро ме засмејуваат, реагира денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по вчерашните закани од лидерот на ДУИ Али Ахмети.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста