Од 22 декември до 15 јули… како се менуваа датумите за избори што ги предлагаше Заев

Од 22 декември до 15 јули… како се менуваа датумите за избори што ги предлагаше Заев. Погледнете во видеото.

 

Ништо повеќе не зависи од Зоран Заев. Се што кажа Zoran Zaev не се исполни. Не му тежи зборот; и се посипа со пепел. Распука бетонот, следува убедлив пораз.

Posted by Naum Stoilkovski on Monday, June 15, 2020

Advertisements

Поврзани вести